eukairies

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

iPHONE 4S στο germanos, Πλαισιο

Τα απίθανα I-Phone 4s της διάσημης εταιρίας Apple  σε όλες τις εκδόσεις μνήμης και χρώματος διατίθενται και στην ελληνική αγορά από τα καταστήματα Germanos αλλά και από το Πλαίσιο.Ευκαιρία;Έκπτωση;Φθηνό κινητό;Λυπάμαι καμία σχέση.

iPhone 4S prosfora

Τα I-Phone 4s ξεκινάνε από μια τιμή λιανικής πώλησης ξεκλείδωτα και χωρίς συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας από 669 Ευρώ .669 Ευρω κοστίζει το I-Phone 4s με 16 GB μνήμη.Το I-Phone 4s με 32 GB  789 €, και με τα 64 γκιγκα 898€ ( προσοχή οι τιμές αυτές είναι την δεδομένη χρονική στιγμή που γράφτηκε το κείμενο αυτό (απριλης 2012) στο μάλλον σίγουρα θα είναι οι τιμές φθηνότερες.)

Δεν πιστεύω οτι συμφέρει και το συμβόλαιο γιατί η τελική τιμή με τα πάγια είναι η ιδία αλλά ίσως και μεγαλύτερη.

τώρα με τέτοιες τιμές ένα I-Phone 4s είναι προς το παρόν ένα άπιαστο όνειρο. πάντως σε όσους εξακολου8ουν να ψάχνουν να βρουν μια προσφορά για το I-Phone 4s , γιατί απλά δεν κρατιούνται να το αγοράσουν , στο σίτε του πλαίσιου έχει το μαύρο I-Phone 4s με 16 μνήμη στα 655 Ευρώ δηλαδή 14 ευρώ φθηνότερα .

Πάντως και πάλι πιστεύω δεν συμφέρει , ίσως καλυτέρα είναι προς το παρών η αγορά ενός καλούτσικου android smartphone κινητού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...